Käänteentekevä ilmanvaihtojärjestelmä taloosi

Katso lyhyt esittelyvideo ilmanvaihtojärjestelmästä, jolla voit parantaa tehokkaasti talosi ilmanvaihtoa.

Energiatehokas ilmanvaihtojärjestelmä Marley Raikasilma-lämmönvaihtimilla -
Heti raikas sisäilma!

 

Tämä ilmanvaihtoärjestelmä mullistaa ilmanvaihdon suunnittelun omakotitaloissa. Energiatehokkuutta pystytään parantamaan kohtuullisella kustannuksella asennuksen helppouden ja lämmöntalteenoton ansiosta.

 

Järjestelmä lämmittää ulos menevällä huoneilmalla sisään tulevan raikkaan ilman. Toimintaidea on tehokkaan yksinkertainen - hengitä ulos, hengitä sisään. 

 

Lue tältä sivulta, kuinka järjestelmä toimii ja tilaa laitteet sekä asennus. Asentaminen sujuu kokeneelta tiimiltämme nopeasti.

 

Hajautetulla ilmanvaihtojärjestelmällä voit parantaa muidenkin rakennusten kuin omakotitalojen ilmanvaihtoa ja sisäilman laatua. Kohteena voi olla rivitalo, autotalli, loma-asunto, mökki, lisärakennus, ulkorakennus, navetta tai vaikkapa rakennuksen kellari. 

Laiteparit hoitavat isommankin omakotitalon ilmanvaihdon. 

Tehokas lämmöntalteenotto, tulo ja poisto vuorottelevat.

Asennus jopa päivässä.

Yhden ilmanvaihtolaitteen itsenäinen toiminta: 

Lämmintä poistoilmaa siirretään huoneesta ulkoilmaan 70 sekunnin ajan, jonka aikana keraaminen elementti lämpiää. Sen jälkeen laite kääntää ilmavirran suunnan: nyt raikas ulkoilma virtaa sisään huoneeseen lämmeten keraamiseen elementtiin varastoidulla lämmöllä.

Kahden ilmanvaihtolaitteen yhteistoiminta: 

Toinen yksiköistä tuo sisään raitista ilmaa ja toinen yksiköistä kuljettaa poistoilmaa ulos. Prosessin aikana poistoilman lämpö varastoituu keraamiseen elementtiin. 70 sekunnin välein molemmat yksiköt vaihtavat virtauksen suunnan. Yksiköt kommunikoivat keskenään radio-yhteyden kautta.

Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtolaite

Marley edut:

Keraamisen elementin hunajakennorakenne tarjoaa erityisen suuren pinta-alan, minkä ansiosta suuri määrä lämpöä voidaan varastoida ja vapauttaa lyhyessä ajassa virtaavaan ilmaan..

Ilmanvaihtolaitteissa tapahtuu kondensoitumista poistoilman ulosvirtauksen yhteydessä. Toisin kuin muissa lämmön talteenottojärjestelmissä, kosteutta ei tarvitse poistaa laitteesta. Kosteus haihtuu, kun virtaus kääntyy ja sisään virtaava raitis ilma haihduttaa sen lämmetessään. Tämä ominaisuus estää huoneilman kuivumista ja takaa hyvän sisäilman erityisesti talvella.

Tekniset tiedot, Marley raikasilma-lämmönvaihdin

Pyydä ilmainen arvio talosi ilmanvaihtojärjestelmän parantamisesta.

 

Asiakaspalvelu: p.075 325 1470

Ikirakenne Oy

Hiidenmäentie 268

03100 Nummela

Kiitos viestistäsi! Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.