Marley Raikasilma-lämmönvaihdin

Ilmanvaihtolaite lämmöntalteenotolla

Pitää lämmön talossa:

lämmöntalteenotto jopa 85%

 

Hyvälaatuinen sisäilma:

olohuoneissa, makuuhuoneissa, kylpyhuoneissa, jne.

 

Edistää sinun sekä rakennuksesi terveyttä:

ehkäisee kosteutta ja hometta

Ihanteellinen täydennys talojen energian säästämiseen, lämmöntalteenoton, ilmanvaihdon ja sisäilman parantamiseen...

Marley Raikasilma-lämmönvaihdin - viisas ja edullinen ratkaisu ilmanvaihdon parantamiseen 

Säännöllinen ilmanvaihto edistää sinun sekä talosi terveyttä. Ilmanvaihdosta huolehtiminen on erityisen tärkeää lämpöeristetyissä rakennuksissa, jotka ovat varustettu tiiviillä ikkunoilla ja ovilla. Kallis lämpöenergia joutuu hukkaan ikkunoiden ollessa auki tai ilmanvaihdon tapahtuessa suoraan korvausilmalla esimerkiksi ilmanvaihtoventtiilin tai korvausilmaventtiilin kautta.

 

Ratkaisu: energiatehokas Marley Raikasilma-lämmönvaihdin. Järjestelmä lämmittää ulos menevällä huoneilmalla sisään tulevan raikkaan ilman.

 

Tämä tuote on markkinoiden pienin lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokone, mutta silti sen lämmöntalteenotto on tehokas. Toimintaidea on tehokkaan yksinkertainen - hengitä ulos, hengitä sisään.

 

Keksintö mullistaa ilmastointisuunnittelun etenkin vanhoissa omakotitaloissa, kuten 70-luvun omakotitaloissa tai rintamamiestaloissa, joissa painovoimaisen ilmanvaihdon korvaaminen koneellisella ilmanvaihtojärjestelmällä on usein työläs ja kallis remontti.

 

Lue tästä, kuinka järjestelmä toimii ja tilaa laitteet sekä tarvittaessa asennus. Asentaminen on nopeaa ja helppoa. Tarvitset reiän seinään ja sähkövirran laiteelle. Laiteparin asennus sujuu ammattimiehiltä jopa päivässä.

 

Marley ilmanvaihtolaitteella voit parantaa muidenkin rakennusten kuin omakotitalon ilmanvaihtoa ja sisäilman laatua. Kohteena voi olla rivitalo, autotalli, loma-asunto, mökki, lisärakennus, ulkorakennus, navetta tai vaikkapa rintamamiestalon kellari.