Katso esittelyvideo

Keskenään kommunikoivat laiteparit muodostavat taloosi tehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän lämmöntalteenotolla.

Pyydä ilmainen arvio ilmanvaihdon parantamisesta.

 

 

Nopea asennus, ei putkituksia, kotelointeja ja muutostöitä.

Avaimet käteen!

Yhden ilmanvaihtolaitteen itsenäinen toiminta: 

Lämmintä poistoilmaa siirretään huoneesta ulkoilmaan 70 sekunnin ajan, jonka aikana keraaminen elementti lämpiää. Sen jälkeen laite kääntää ilmavirran suunnan: nyt raikas ulkoilma virtaa sisään huoneeseen lämmeten keraamiseen elementtiin varastoidulla lämmöllä.

Kahden ilmanvaihtolaitteen yhteistoiminta: 

Toinen yksiköistä tuo sisään raitista ilmaa ja toinen yksiköistä kuljettaa poistoilmaa ulos. Prosessin aikana poistoilman lämpö varastoituu keraamiseen elementtiin. 70 sekunnin välein molemmat yksiköt vaihtavat virtauksen suunnan. Yksiköt kommunikoivat keskenään radio-yhteyden kautta.

Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtolaite

Marley edut:

Keraamisen elementin hunajakennorakenne tarjoaa erityisen suuren pinta-alan, minkä ansiosta suuri määrä lämpöä voidaan varastoida ja vapauttaa lyhyessä ajassa virtaavaan ilmaan..

Ilmanvaihtolaitteissa tapahtuu kondensoitumista poistoilman ulosvirtauksen yhteydessä. Toisin kuin muissa lämmön talteenottojärjestelmissä, kosteutta ei tarvitse poistaa laitteesta. Kosteus haihtuu, kun virtaus kääntyy ja sisään virtaava raitis ilma haihduttaa sen lämmetessään. Tämä ominaisuus estää huoneilman kuivumista ja takaa hyvän sisäilman erityisesti talvella.

Tekniset tiedot, Marley raikasilma-lämmönvaihdin

Success! Message received.