Yritys

Ikirakenne Oy on vuonna 2000 perustettu suomalainen yritys. Asennamme ilmanvaihtojärjestelmiä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa omakotitaloihin, rivitaloihin, toimistoihin, ym. rakennuksiin.

Toimintaidea:

-Tehokkaat työmenetelmät, jonka seurauksena lyhyt asennusaika

-Lyhyt asennusaika tuo kustannussäästöä

-Kustannussäästö tuo kilpailukykyiset hinnat

-Tehokkuus ja kilpailukykyiset hinnat tekevät asiakkaamme tyytyväisiksi

Meitä et löydä toimistosta istumasta, koska meillä ei ole sellaista. Asiakkaamme eivät istuskelusta maksa. Meidät voi kylläkin löytää huoltoaseman kahviosta tietokoneen ääressä.

Meillä ei ole myöskään reklamaatio-osastoa, emmekä aio sellaista perustaa. Emme pidä reklamaatioista, eivätkä myöskään asiakkaamme. Teemme asennuksen niin laadukkaasti, että turhia reklamaatioita ei tule. Jos järjestelmä ei toimi oikein, käytämme kaiken luovuutemme ja ammattitaitomme, jotta asia saadaan hoidettua kuntoon välittömästi. Usein näin käy jo ensimmäisen puhelun aikana.

Jos haluat hienoja showroomeja ja sliipattuja, agressiivisia myyntimiehiä, niin emme ole etsimäsi yritys. Jos sen sijaan haluat hyvän sisäilman taloosi nopeasti, ilman pitkiä, hankalia remontteja, niin meillä on hyvä pohja yhteistyölle. Ota toki yhteyttä. Emme ehkä vastaa heti puheluusi, koska olemme asentamassa, mutta soitamme takaisin ja silloin paneudumme asiaasi täysillä.